Rekryteringar inom Fastighet

I fastighetsbranschen pågår full aktivitet. Behovet av nyproduktion är fortsatt stort samtidigt med en rad spännande möjligheter kopplat till utveckling av organisation, kunderbjudande och digitalisering. För att kunna möta upp mot våra kunders behov har vi förstärkt vårt affärsområde fastighet med ytterligare två konsulter.

Frida Nordanås har en masterexamen inom Industriell ekonomi från KTH och bär med sig erfarenhet från införande av produktionssystem, avvikelsehantering och förbättringsarbete på Scania. Frida kommer att utgå från vårt Stockholmskontor.

Pontus Aronsson är utbildad fastighetsekonom och har en magisterexamen från Handelshögskolan i Göteborg inom Management av tillväxtföretag (MATIX). Från fastighetsbranschen har han bl.a. erfarenhet från Riksbyggen i rollen som projektstöd kopplat till ny- och ombyggnadsprojekt. Pontus kommer att utgå från Ekans kontor i Göteborg.

Christoffer Mathiasson, Ansvarig för affärsområde Fastighet på Ekan Management, säger om nyrekryteringarna:

– Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra kunder ytterligare två profiler med kompetenser som matchar branschens behov av utveckling. Kombinerat med deras stora intresse för fastighetssektorn är vi övertygade om att de kommer att bidra mycket positivt till såväl våra kunders som Ekans utveckling. Vi hälsar Frida och Pontus varmt välkomna!

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Ta del av insikter, nyheter och erbjudanden från Ekan Management.