Kerstin Ollesson stärker Ekans erbjudande inom CPM och BI

Den 1 januari är vi glada och stolta över att välkomna Kerstin Ollesson till Ekan Management. Kerstin bär med sig en gedigen erfarenhet av konsultbranschen, som managementkonsult, affärsområdeschef och bolagsbyggare. Senast kommer hon från Capgemini där hon ansvarat för affärer och uppdrag riktade till CFO Office.

Kerstin har de senaste åren fokuserat på att etablera och utveckla uppdrag som handlar om digitalisering som möjliggörare för en effektiv ekonomi- och verksamhetsstyrning genom bland annat utvecklade CPM- och BI-lösningar.

På Ekan Management kommer Kerstin, utöver kunduppdrag, ansvara för att utöka Ekans tjänster riktade till Ekonomi- och controllingfunktioner på Stockholmsmarknaden.

Dag Larsson, VD på Ekan Management, säger att,

– Rekryteringen av Kerstin är strategiskt viktig för vår fortsatta tillväxt i Stockholm. Vi ser mycket fram emot att kunna erbjuda våra kunder hennes mångåriga erfarenheter av att implementera CPM- och BI-lösningar som bidrar med tydligt värde för företag. Vi hälsar Kerstin varmt välkommen till oss.

Kerstin kommenterar sitt vägval med följande ord;

– Jag ser verkligen fram emot att få arbeta tillsammans med Ekans mycket kompetenta konsulter och bidra till våra kunders fortsatta utveckling i en ständigt föränderlig omvärld. Min förhoppning är att jag ska få kombinera min mångåriga erfarenhet av verksamhetsstyrning och digitalisering och sporra våra kunder att utveckla en mer framåtriktad och agil styrning. Jag hoppas på många och spännande diskusioner med nya kunder på Stockholmsmarknaden efter nyår.

Ta del av insikter, nyheter och erbjudanden från Ekan Management.