Ida Trangsrud

Ida Trangsrud är en managementkonsult med fokus på projektledning, verksamhetsutveckling samt ekonomi- och IT-system. I grunden har Ida en civilingenjörsexamen i Teknisk Matematik från Chalmers Tekniska Högskola, vilket förser henne med en bred bas och en gedigen verktygslåda att tillämpa på de utmaningar som hon möter.

I tidigare uppdrag har Ida erfarenhet från både offentlig och privat sektor, där hon framgångsrikt har stöttat kunder i deras operativa och utvecklande arbete för att uppnå förändring.

Ida har en unik styrka i att kombinera sin tekniska bakgrund, analytiska förmåga och sitt pedagogiska förhållningssätt för att bearbeta och förmedla information på ett effektivt sätt. Hon har förmåga att se helheten i komplexa situationer samtidigt som hon har ett öga för detaljer.

Tidigare har Ida haft rollen som verksamhetsledare inom området för kompetensförsörjning, och har därifrån erfarenhet av verksamhetsutveckling, projektledning, organisation, personalansvar samt pedagogiskt material.

Ida trivs bäst när hon kan samarbeta med engagerade människor för att uppnå gemensamma mål. Med sin positiva inställning, framåtdrivande personlighet och känsla för detaljer är Ida en efterfrågad gruppmedlem.