Karriär

Har du också modet att utmana status quo, förmågan att involvera människor och kraften att skapa morgondagens verklighet?

Vi är ett av konsultbranschens mest jämställda företag och letar efter personer med rätt drivkrafter, kompetenser och egenskaper – vem du än är.

Våra lediga tjänster annonseras via Linkedin. Här kan du även läsa mer om vilka vi är och hur det är att arbeta hos oss.

Du är givetvis också välkommen att skicka in din spontanansökan

Ekans talangpool – branchens bästa karriärsintroduktion

Som junior på Ekan Management ingår du i vår Talangpool. Där ger vi utrymme för nya konsulter att utveckla den bredd av förmågor som managementkonsultrollen omfattar. Syftet med Talangpoolen är att ge särskild vägledning, coaching och uppföljning av konsulter som är i inledningen av sin karriär.

I Talangpoolen diskuterar vi olika ämnen som är viktiga att få grepp om för att kunna växa i sin konsultroll. Dessutom roterar varje konsult i Ekans övriga kompetenskluster för att få inblick i Ekans erbjudanden och kompetenser, och för att ytterligare bredda sig i rollen. Detta i kombination med att arbeta i uppdrag ger våra juniorer en perfekt start i konsultlivet.

Aktuellt