För studenter

Utveckla din karriär i en riktning dit du vill ta dig

Du söker efter sätt att rivstarta din karriär medan du ännu går i skolan. Vi vill ge dig stöttning och tillsammans skapa morgondagens verklighet.

Som junior på Ekan Management ingår du i vår Talangpool. Där ger vi utrymme för nya konsulter att utveckla den bredd av förmågor som managementkonsultrollen omfattar. Syftet med Talangpoolen är att ge särskild vägledning, coaching och uppföljning av konsulter som är i inledningen av sin karriär.

I Talangpoolen diskuterar vi olika ämnen som är viktiga att få grepp om för att kunna växa i sin konsultroll. Dessutom roterar varje konsult i Ekans övriga kompetenskluster för att få inblick i Ekans erbjudanden och kompetenser, och för att ytterligare bredda sig i rollen. Detta i kombination med att arbeta i uppdrag ger våra juniorer en perfekt start i konsultlivet.

Frågor och förfrågningar

student@ekan.com

Passa på att träffa Ekan Management på en arbetsmarknadsmässa nära ditt universitet eller högskola. Följ oss på LinkedIn för en bättre inblick i hur det är att vara på Ekan. Vi delar även med oss av vardagen på Insta.

För spontanansökan, maila: rekrytering@ekan.com