Ekan Management nominerad till Årets Nyhetsrum 2016

För åttonde året i rad arrangerar Mynewsdesk tävlingen Årets Nyhetsrum. Ekan Management har detta år nominerats som ett av tre företag inom kategorin Hosted Newsroom tillsammans med Telia och Aller Media AB. Kategorin lyfter fram de företag och organisationer som på ett snyggt sätt speglat nyhetsrummet från Mynewsdesk på sin egen sajt och med egen design.

Juryn består i år av anställda från Mynewsdesk – account management, customer support, sälj och marknad – samt Emma Lindgren, frilansande kommunikatör och Mynewsday-talare, och Malin Zetterlund, VD på The Bond Communication.

Hela listan över kategorier och nominerade företag hittar du här: ”Årets Nyhetsrum 2016”.

Malin Wennebro, marknadsansvarig på Ekan Management säger att:

– Vi är väldigt glada och stolta över denna nominering. Det är oerhört viktigt för oss som managementkonsultbolag att kommunicera så mycket som möjligt av allt spännande som sker ute hos våra kunder. Idag har vi, med stöd av bland annat Mynewsdesk, hittat ett arbetssätt som gör det möjligt att på ett effektivt sätt förmedla vilka vi är, vad vi bidrar med och vad vi står för. Nomineringen ser vi som en sporre att bli ännu bättre på att dela med oss av de nyheter, idéer och goda exempel som kommer från alla våra framgångsrika uppdrag och kreativa medarbetare.

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk