Ekan Management nominerade till Digital PR Awards

Ekan Management har som ett av tre bolag blivit nominerade till Digital PR Awards 2017 inom branschkategorin Finans & Tjänstesektorn. 

Med Digital PR Awards uppmärksammas företag och organisationer som har förstått vikten av att arbeta med ett effektivt PR-flöde – som dessutom ger resultat. Följande faktorer har legat till grund för bedömningen under nomineringsjuryns arbete:

  • Utseende och upplägg på nyhetsrum
  • Bredd och variation av innehåll
  • Engagemang, räckvidd och resultat av PR-aktiviteter

De nominerade företagen kommer nu att synas av en extern jury samt analyseras och utvärderas på den data som finns tillgänglig. Arbetet för att utse vinnarna kommer ta ytterligare någon vecka för att tillslut presenteras den 7 mars på ett event i Stockholm. Alla nominerade har fått en separat inbjudan för detta.

Malin Wennebro, Marknadsansvarig på Ekan Management kommenterar nomineringen,

– Det är väldigt glädjande att få ett kvitto på den medvetna satsning vi gjort med vår digitala kommunikation. Vi ser fram emot att fortsätta vår digitala resa och att ytterligare stärka vår kommunikation med nuvarande och framtida kunder och medarbetare. 

Bakom priset ligger Mynewsdesk, Nordens ledande plattform för digital PR och kommunikation, med över 5000 kunder och 77 000 användare. Mer information om utmärkelsen och nominerade företag hittar du via länken, Digital PR Awards.

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk