Ekan på BBRT i Chicago

Den 27-29 april arrangerade BBRT North America sin årliga konferens I Chicago, illinois. Ekan fanns på plats med representanterna Dag Larsson, VD och Malin Wennebro, Ansvarig för Marknad och Affärsutveckling.

BBRT står för Beyond Budgeting Round Table® och omfattar ett oberoende, globalt nätverk för forskning och utbyte av gemensamma erfarenheter. Nätverket grundades 1998 av forskarna Robin Fraser och Jeremy Hope, som också har skrivit boken Beyond Budgeting® (2003). Den sammanhållande länken i nätverket utgörs av en gemensam önskan om att förändra sitt ledningssystem för att bättre verka i dagens dynamiska affärsmiljö. Genom att delta i BBRT® vill Ekan inte bara fungera som en mottagare av andras erfarenheter och nätverkets forskning, utan även bidra med vår kunskap och våra erfarenheter. Som konsulter ser vi det också som en stor tillgång att bära med oss till de verksamheter som vi engageras i.

Årets konferens innehöll en rad spännande case studies och inspiration inom Management Innovation. Bland annat gavs exempel på hur företag och organisationer med stöd av prediktiv analys och prognosmodeller på ett bättre sätt fatta proaktiva beslut, ett behov som vi möter hos många av våra kunder idag. Därtill talades om nödvändigheten av agila organisationer och om Controllerorganisationens allt viktigare roll i att stödja management med såväl de affärsstrategiska besluten som genomförandet. Denna utveckling stämmer väl in på vad vi identifierar som en utmaning hos våra kunder och som vi bland annat bidrar till genom kompetensutvecklingsinsatser.

För den som är nyfiken och vill veta mer, kontakta gärna Malin Wennebro.

Tel: 031-761 60 12
malin.wennebro@ekan.com

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk