Ekan välkomnar två nya konsulter till Stockholm

Vi är mycket glada att få välkomna två nya medarbetare, Elin Torstensson och Rickard Johansson, till Ekans kontor i Stockholm.

Elin har en alldeles färsk examen i företagsekonomi från Handelshögskolan i Stockholm. Genom ett stipendium har hon även haft möjligheten att studera företagsekonomi i USA. Närmast kommer Elin från ett Internship inom Corporate Planning på Infosys i Indien.

Rickard har en masterexamen från Uppsala Universitet med inriktningen management samt internationella erfarenheter av studier inom företagsekonomi från både USA och Italien. Närmast kommer han från en tjänst som Executive Assistant och Konsult på CGI.

Elin tilltalas särskilt av Ekans starka företagskultur och ser fram emot att använda sin kunskap och erfarenheter i olika projekt samt att få inblick i flera olika branscher och företag.

Rickard säger att: ”på Ekan finns ett gediget humankapital i en blandning av unga och erfarna, med olika bakgrund och erfarenheter som känns som en perfekt komposition för att alltid kunna leverera på topp i uppdragen”.

Fritiden tillbringar Elin gärna på fotbollsplanen eller med piano och sång. För Rickard är rörelse ett måste med Stockholm Marathon som nästa mål.

Ekan hälsar Elin och Rickard varmt välkomna!

 

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk