Erfaren förändringsledare förstärker Ekan Management

Ulf Tengroth tog den 1 oktober steget vidare till Ekan Management. Ulf har sin bakgrund inom kommunikation och marknadsföring med devisen ”Insidan måste hålla det utsidan lovar” som ledstjärna. Han bär med sig en gedigen erfarenhet av förändringsledning och värdegrundsarbete i olika ledningsfunktioner och som konsult. Närmast kommer Ulf från KKIKK AB där han verkat det senaste året som VD. Ulf är också en av initiativtagarna till tankesmedjan IntersectionPoint och har också en bakgrund som ledamot i Företagarna och i Nyföretagarcentrum Göteborgsregionen.

Om sitt nya sammanhang säger han: ”Ekan Management innehåller alla de möjligheter som jag söker. Deras inställning till hur man kan rubba cirklar, där förändring i hur vi gör saker och ting startar och slutar med hur vi tänker, är som att komma hem.”

Dag Larsson, VD på Ekan Management, beskriver tillskottet med att ”Ulf har en ovärderlig förmåga att se såväl individ som helhetsperspektiv i de utmaningar som företag och organisationer ställs inför. Vi är övertygade om att denna förmåga i kombination med Ulfs stora dos energi och handlingskraft kommer att bidra mycket positivt till våra kunders utvecklingsprocesser framöver”.

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk