Erfaren projektledare inom processförbättring och IT

Sedan ett par månader tillbaka har Ekan Management haft förmånen att utöka styrkan genom rekrytering av Patrik Torgersson. Patrik har över 20 års erfarenhet inom fastighetsbranschen och har ett starkt engagemang för att skapa verksamhetsnytta och resultat som organisationer kan fortsätta förvalta och förädla.

Patrik kommer närmast från Akademiska Hus där han arbetat som systemförvaltningschef och projektledare. Han har en gedigen kompetens och erfarenhet av olika fastighets- och ekonomisystem och bär med sig mångårig erfarenhet inom verksamhetsutveckling och processförbättringar i många fall kopplat till digitaliseringsinitiativ.

Om sitt nya sammanhang säger Patrik:

– Jag är väldigt glad att vara en del av Ekans kompetenta team och hoppas med mina erfarenheter och kunskaper inom projektledning, och utifrån mina linjeroller, kunna bidra till framgångsrika uppdrag tillsammans med våra kunder.

Christoffer Mathiasson, ansvarig för affärsområde Fastighet på Ekan Management, beskriver tillskottet som en värdefull förstärkning till bolaget och affärsområdet. Vidare säger Christoffer:

– Våra kunder i fastighetsbranschen uttrycker ett stort behov av erfarna managementkonsulter med stor vana av systemstöd och processförbättringar. Vi är därför väldigt glada att kunna presentera vår senaste förstärkning Patrik Torgersson som bär med sig lång erfarenhet och kompetens inom området. Vi hälsar Patrik varmt välkommen och ser fram emot nya spännande uppdrag framöver!

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk