Förstärkning inom samhällsutveckling

I november anslöt Torbjörn Grahn som senior managementkonsult och förstärker Ekan Management inom strategi och verksamhetsutveckling. Han kommer närmast från konsultbolaget Prospero och har dessförinnan erfarenhet som VD, vice VD och avdelningschef inom teknik- och konsultbranschen. Torbjörn har lång erfarenhet inom kommunal sektor, trafik och infrastruktur, IT och teknik. Typiska uppdrag omfattar projektledning av komplexa projekt, verksamhetsutveckling, behov- och kravanalyser samt införande av verksamhetssystem.

Om sitt nya karriärsteg säger Torbjörn:

– Det känns fantastiskt och utmanande att få vara med på Ekan Managements utvecklingsresa genom att bidra med mina erfarenheter och nya infallsvinklar. Ekan är ett spännande bolag där jag får möjlighet att utvecklas i nya miljöer och branscher samtidigt som jag med hjälp av erfarna kollegor kan förstärka mina tidigare erfarenheter och kompetenser.

Dag Larsson, VD för Ekan, kommenterar:

– Torbjörn är för Ekan Management ett viktigt och strategiskt tillskott där han tillför kompetens inom branscher och områden såsom samhälle, infrastruktur och fastigheter som idag befinner sig i kraftig expansion. I dessa branscher ser vi ett stort behov av kvalificerade managementkonsulttjänster. Vi är väldigt glada över rekryteringen av Torbjörn och hälsar honom varmt välkommen till Ekan Management.

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk