Förstärkning inom verksamhets- och ledarskapsutveckling

Det är med stor glädje Ekan Management hälsar Anton Karlsson varmt välkommen som managementkonsult till vårt Stockholmskontor. Anton kommer närmast från IC Quality där han under flera år arbetat med verksamhetsutveckling, kvalitetsuppföljning samt ledar-, och medarbetarskap. Anton, som är civilekonom och beteendevetare, är en mycket uppskattad konsult, coach, facilitator och förändringsledare. Han har lång erfarenhet från offentlig verksamhet där han har arbetat inom hälso- och sjukvård, med statliga myndigheter och kommunala verksamheter.

Om sitt nya sammanhang säger Anton:

– Jag är så klart både glad och stolt över möjligheten Ekan Management innebär för mig. Det är ett bolag där det finns fantastiskt mycket kompetens och ett oerhört stort engagemang för våra kunder. Jag ser fram emot att, tillsammans med mina duktiga kollegor, få möjlighet att bidra i våra kunders förändringsresor i såväl befintliga som nya uppdrag.

Petter Spanne, ansvarig för affärsområde offentlig verksamhet, berättar att:

Rekryteringen av Anton innebär ett värdefullt tillskott för Ekan Management. Han har en kombination av kompetenser som värderas högt av våra kunder. Antons erfarenhet av verksamhetsutveckling och ledar- och medarbetarutveckling, samt den förståelse för offentlig verksamhet han bär med sig, gör honom omgående till en efterfrågad konsult. Vi hälsar Anton varmt välkommen och ser fram emot vårt samarbete!

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk