Framgångsrik lansering av Business Analyst Service

Under hösten lanserade Ekan Management ett nytt koncept för att göra det enklare för våra kunder att köpa våra Business Analyst tjänster. Konceptet syftar till att möjliggöra kundanpassade utredningsuppdrag med korta ställtider.

Emma Andersson är en av många konsulter på Ekan Management som har utfört Business Analyst tjänster hos flera av våra kunder, framförallt inom fordonsindustrin.

Emma berättar att en vanlig utmaning hos kunderna att de inte har tid och resurser att själva göra utredningarna. I flera fall har hon stött på utmaningar kopplade till att kunderna arbetar funktionsuppdelat och därmed inte lyfter blicken och ser hela problematiken.

– I våra uppdrag arbetar vi över funktionsgränserna och hjälper till att fånga upp en helhetsbild. Något som våra kunder ofta uppskattar är att vi är många konsulter som har kompetens att driva utredningsuppdrag, och därför kan vi alltid tillsätta uppdragen med kort varsel. Beroende på uppdrag kan vi skräddarsy erfarenhet och kompetensnivå som matchar behovet.

Emma säger också att en styrka med erbjudandet är att det erbjuds till fast pris, vilket innebär att kunderna kan beställa en första problemanalys och därefter ta beslut på om de vill gå vidare till nästa steg eller inte. Konceptet omfattar ett strukturerat och beprövat arbetssätt som innefattar såväl mallar som metoder.

Följ länken för mer information kring konceptet: Business Analyst Service – the shortcut to successfull business development

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk