Junior Management-konsult till Göteborg

Ekan Management är ett managementkonsultbolag med 30 års erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att uppnå sina ambitioner. Bolaget består av ca 40 medarbetare och har kontor i Göteborg (huvudkontor) och Stockholm. Verksamheten har nära koppling till forskning och akademi, och är drivande inom modern verksamhetsstyrning och Beyond Budgeting i Sverige. Kunderna återfinns exempelvis inom industrin, fastighetsbranschen och offentligt ägda verksamheter.

Är du också ödmjukt kaxig?

Har du modet att utmana status quo, förmågan att involvera människor och kraften att förverkliga morgondagens verklighet? Ekan Management står nu inför en spännande och expansiv fas och söker därför, tillsammans med Oddwork, efter en Junior Managementkonsult.

Ekan Management erbjuder

Ekan Management har funnits i över 30 år och har långvariga kundrelationer och en stor spännvidd i våra uppdrag som omfattar allt ifrån etablerade tjänster till nya och innovativa lösningar. Företagskulturen kännetecknas av full fart, högt i tak, professionalism och en öppen och välkomnande stämning. Vi erbjuder en kreativ miljö med möjlighet att verka i olika branscher och i nya typer av uppdrag med ett helhetsperspektiv på kundens verksamhet.

I din roll kommer du att tillsammans med kollegor jobba i nära samarbete med kunden i syfte att utveckla deras verksamhet. Samtidigt arbetar du även proaktivt med att identifiera behov och skapa nya affärsmöjligheter hos befintliga kunder. Du kommer att ingå i ett drivet och engagerat team med spetskompetens inom affärsområde Strategi och verksamhetsstyrning omfattande tjänster så som målstyrning, informationsmodellering, ekonomisystem, administrativa processer, utbildning med mera.

Vi söker

Vi söker dig som är en driven och självgående person med social och kommunikativ förmåga, en kombination som gör att du arbetar lika bra i team som på egen hand. Du är analytisk både på detaljnivå och ur ett helhetsperspektiv. Du handlar lösningsorienterat och agerar prestigelöst samtidigt som du alltid intar en professionell och representativ roll.

Vi ser att du har eftergymnasial utbildning samt har 1-2 års erfarenhet av arbete i antingen en konsultativ roll, som controller, inom projektledning eller något liknande. Det är positivt om du har god vana av att arbeta på projektbasis och i nära samarbete med kunder. Du ser styrkan i att vi bygger vår verksamhet på värderingar från svensk managementkultur och du lockas av våra kundlöften om att Utmana, Involvera och Förverkliga.

I rollen som junior Managementkonsult hos Ekan är det ett krav att du hanterar både engelska och svenska i både tal och skrift på affärsnivå.

Ansökningar via www.oddwork.se
START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Jennifer Eriksson, jennifer@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2016-11-06
Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk