Missa inte Robert S. Kaplans besök i Stockholm

Performance Management Summit arrangeras 3 juni i Stockholm med Ekan Management som partner. Syftet med dagen är att diskutera de senaste trenderna inom styrning och performance management för att stödja strategiskt beslutsfattande. Huvudtalare är Dr Robert S. Kaplan, Baker Foundation professor vid Harvard University och bland annat upphovsman till både ABC-kalkylering och Balanced scorecard. Dr. Kaplan fokuserar sin forskning, utbildning och rådgivning på hur cost- och performance management system kopplas till förverkligande av företagets eller organisationens strategi.

Övriga huvudtalare är Bjarte Bogsnes, VP Performance Management Development på Statoil tillika ordförande i Beyond Budgeting Roundtable (BBRT), och David Bell, Chief Strategy Officer på Dimension Data Asia Pacific Pvt Ltd.

Vi på Ekan Management har många uppdrag inom och tar en aktiv del i utvecklingen av nya verksamhets- och ekonomistyrningsmodeller för såväl privat som offentlig sektor. Idag är vi internationellt drivande inom Management Innovation (förnyelse av ledning och styrning) bland annat som representant för Beyond Budgeting Institute i Sverige.

Vi ser fram emot att möta gamla och nya kunder som delar vår passion för verksamhetsstyrning och dynamiska styrmodeller. Mer information om och anmälan till dagen finner du via länken nedan.

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk