Missa inte vårens BBRT Europe-möte i London 12 mars

Den 12 mars anordnas vårens europeiska BBRT-möte i London. Där pratar bland annat Frederic Laloux (bilden) om sin forskning på framgångsrika organisationer, vilket beskrivs i boken ”Reinventing Organizations”. Enligt Frederic finns flera intressanta metoder som gör organisationer mer ändamålsenliga och därmed kan prestera bättre, utan den klassiska hierarkin.

Vidare presenteras implementeringen av en ny prognosprocess på DNV GL, världens ledande klassificeringssällskap för fartyg och offshore-verksamhet som varit verksamma i över 150 år och med verksamhet i över 100 länder. Slutligen presenterar det norska företaget Miles hur deras ledarskapsmodell fungerar trots avsaknad av mål, budget och mellanchefer.

Mötet är gratis för företagsmedlemmar, som även kan delta på Implementers meeting den 11 mars. För individuella Premium-medlemmar kostar deltagande £500.

Anmälan att delta på mötet görs på www.bbrt.org.

Beyond Budgeting Round Table (BBRT) är ett lärande nätverk där företag träffas för att utbyta erfarenheter om sina styrfrågor. SKF, Statoil, Lego, Maersk, Coloplast, Kaiser Permanent och Holt CAT är några medlemsföretag.

Vill du veta mer om BBRT, om aktiviteter och träffar i Sverige och om medlemskap i det globala nätverket? Kontakta i så fall Ekan Management och knut.fahlen@ekan.com.

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk