Nyrekrytering inom affärsområde Industri

Affärsområde Industri inleder året med ytterligare förstärkning genom rekrytering av Jim Larsson. Jim är civilingenjör från Chalmers Tekniska Högskola med 10 års erfarenhet av verksamhetsutveckling i fordonsindustrin. Jim trivs med att driva förändring och att lösa affärsproblem, samt har specialkompetens inom projekt- och förändringsledning, projektkontor och projektportfölj (PMO/PPM) samt utvärdering och införande av IT-system.

Om sin nya arbetsplats säger han,

-Jag känner mig varmt välkomnad till Ekan Management och det är väldigt kul att vara här! Det är en positiv och utvecklande miljö med väldigt duktiga konsulter som verkar över flera discipliner. Jag ser fram emot att tillsammans med dem verka för våra kunders framgång!

Hans-Owe Sjöö, Ansvarig för Affärsområde Industri på Ekan Management, kommenterar rekryteringen,

– Med ett stort tryck hos såväl våra uppdragsgivare som på arbetsmarknaden är vi mycket stolta att kunna erbjuda ytterligare en erfaren managementkonsult som kan driva komplexa verksamhetsutvecklingsprojekt hos våra kunder. Vi hälsar Jim varmt välkommen och ser fram emot ännu ett intensivt och spännande utvecklingsår.
Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk