Rekrytering: Managementkonsult inom Verksamhetsutveckling och digitalisering

Ekan Management växer och till vårt kontor i Stockholm söker vi nu efter fler managementkonsulter med erfarenhet av verksamhetsutveckling inom privat och offentlig verksamhet.

Ekan Management är ett medarbetarägt managementkonsultbolag med kontor i Stockholm och Göteborg. Vi kombinerar erfarenhet och visdom efter 40 år i branschen, med nytänkande och idérikedom. Medelåldern på Ekan är ca 40 år, och just nu är ca hälften av oss kvinnor/män. Vi anser att karaktär och kompetens är viktigare än allt annat. Vår framgång bygger på modet att utmana status quo, vår förmåga att involvera människor och kraften att förverkliga morgondagens verklighet. För detta krävs mångfald, drivkraft och stor nyfikenhet. Om du är ansvarstagande och har en stark inre drivkraft erbjuder vi en dynamisk arbetsmiljö där du får stort utrymme att förverkliga dina idéer. Vi tror inte att det går att forma kundernas morgondag om vi inte samtidigt har möjlighet att skapa vår egen.

Din framtida roll

Ekan Management växer och har behov av fler drivna medarbetare. Vi ser en ökad efterfrågan på personer med förmåga att hjälpa våra kunder att genom utvecklade arbetssätt och digitalisering ta vara på kundens inneboende potential. Våra uppdrag inom detta område handlar om att förstå kundens verksamhet och behov och genom förbättrade processer och verktyg hjälpa dem att förflytta sig från nuläge till önskat läge. Att skapa morgondagens verklighet.

Din roll som konsult inom verksamhetsutveckling innebär att arbeta med att utveckla kundens verksamhet och hjälpa dem i sin förändringsresa genom:

  • Förmåga att identifiera, värdera och formulera verksamhetens nuvarande och framtida behov och föreslå lämpliga åtgärder.
  • Kartlägga, analysera och utveckla processer och metoder.
  • Identifiera, utvärdera, upphandla, anpassa och införa effektiva digitala verktyg.
  • Genom effektiv förändringsledning säkerställa effekten av förändrade arbetssätt och verktyg.

Dig vi söker

Du som är intresserad av den här tjänsten har förmodligen en masterutbildning, antingen från teknisk högskola, systemvetenskap eller inom ekonomiområdet. Du har arbetat minst fem år, gärna som konsult eller motsvarande. Du har erfarenhet kompletterat med metoder inom områden så som projektledning, verksamhetsanalys, agila arbetssätt, processkartläggning, kravställning och införande av nya arbetssätt och/eller IT-system. Erfarenhet från offentlig sektor är meriterande.

Som person tror vi att du är strukturerad och självgående, finner dig lätt i nya sammanhang, är nyfiken och intresserad av verksamheter och deras organisation. Vi letar efter dig som är ”ödmjukt kaxig” – trygg i dig själv, men aldrig på andras bekostnad. Din inre drivkraft är viktig eftersom konsultrollen på Ekan kombinerar stora mått av både frihet och ansvar. Då du till stor del kommer att arbeta i våra kunders verksamhet tror vi att du trivs med en föränderlig miljö, är social och flexibel. Ekan erbjuder det mindre företagets personliga kultur, och det växande företagets drivkraft, där varje medarbetare utgör en betydande del av helheten.

Välkommen med din ansökan!

Uppfyller du beskrivningen för denna roll och tycker att tjänsten låter som något för dig? Skicka in både personligt brev och CV på svenska i din ansökan. För mer information, vänligen besök www.ekan.com eller kontakta Lucas Rolfsson, 0709-22 36 75

Tjänsten är en heltidsanställning med omgående start och med placering i Stockholm. Resor kan förekomma.

Vi tillämpar ett löpande urval och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.