Rundabordssamtal Tjänstefiering

Välkommen till Ekan Management där du får njuta en god frukost och samtidigt delta i ett intressant samtal om tjänstefieringens möjligheter att nå starkare kundrelationer, förutsägbara intäkter samt ökad konkurrenskraft.

Mellan 70-80 % av etablerade företag inom tillverkande industri funderar idag på hur man skall dra nytta av möjligheterna med tjänstefieringen samtidigt som nya företag skapar innovativa kombinationer av nya affärsmodeller, tjänster och produkter.

Vi diskuterar de viktigaste delarna som behöver vara på plats för att lyckas och hur redan etablerade företag kan angripa utmaningarna och möjligheterna med att tjänstefiera sina erbjudanden.

Är du intresserad av att lära dig mer inom området och diskutera utmaningar och möjligheter med personer som står inför liknande utmaningar är du välkommen till Ekan Management för rundabordssamtal den 2:a april.

Samtalet leds av Patrik Durvik från Ekan Management som delar med sig av tips och idéer samt ger exempel på framgångsrika företag som skapat innovativa affärsmodeller för att leverera kontinuerliga kundvärden.

Varmt välkommen med din anmälan!

Tid: 2 april, klockan 08:00 – 10:30

Plats: Ekan Management, Lasarettsgatan 6 Göteborg

Anmälan: Via mail till margarita.stolarova@ekan.com

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk