Ses vi på Kvalitetsmässan?

Den 14-16 november öppnar Svenska Mässan i Göteborg upp sina portar för Kvalitetsmässan, Europas ledande konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling.

Under tre dagar finns ett brett program som bidrar till din kompetensutveckling. Det handlar om effektivitet, ledarskap och innovationer. Men också om integration, hållbarhet och offentlig upphandling. Så oavsett vad du arbetar med kan du hitta just det som du är intresserad av.

Ekan Management finns på plats i monter B04:10. Här får du möjlighet att diskutera utmaningar, möjligheter och genomförbara lösningar för just din verksamhet.

Vi bidrar även till konferensen med tre öppna och kostnadsfria seminarier som äger rum på scenen med tema Ledarskap & Utveckling på entréplan, i närheten av Ekans monter B04:10.

Föranmälan är ej möjlig till seminarierna, boka därför in tiderna i din kalender redan nu och kom i god tid.

 

Smart simuleringsmodell i Närhälsan

Tisdag 14 nov. kl. 16.45-17.15

Närhälsans simuleringsmodell har sedan projektet avslutades blivit lika självklar som uppskattad för att förstå och diskutera kopplingen mellan ersättningssystem, intäkter och kostnader i verksamheten.

Presentatör: Emma Eriksson, Redovisningschef Närhälsan, Västra Götalandsregionen

Planerat sätt att arbeta med oplanerat

Onsdag 15 nov. kl. 10.00-10.30

Beställarenheten äldre i Hägersten-Liljeholmens SDF har enligt medarbetarna på ett genialt sätt förändrat sin organisation för att snabbt kunna hantera akutstyrda arbetsuppgifter självständigt och långsiktigt.

Presentatörer: Kerstin Malmport, Enhetschef, och Patricia Szpak, SDF Hägersten-Liljeholmen, Stockholms Stad

Att vara bäst – eller att bli bättre?

Onsdag 15 nov. kl. 15.15-15.45

I SKL-nätverket Best Service, där alla serviceorganisationer i svensk sjukvård ingår, har man utvecklat ett sätt att mäta nyckeltal nationellt via benchmarking så alla kan utvecklas och lära av varandra.

Presentatörer: Stefan von Below, FM-chef Region Norrbotten, och Martin Stang, Områdeschef, Region Örebro län

Varmt välkommen!

Kort om Ekan Management

Vi är oberoende managementkonsulter som hjälper er att öka kvalitet och effektivitet i verksamheten. Genom att Utmana, Involvera och Förverkliga stöttar vi i utvecklingen av ledarskap, styrning, arbetssätt, IT-stöd och organisation, anpassat till er verksamhet och omvärld.

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk