Tillväxt inom ekonomi och styrning

Vi fortsätter vår starka tillväxt och har glädjen att presentera ytterligare tre konsulter med fokus inom ekonomi och styrning.

Sara Andersson kommer närmast från Platzer Fastighets AB där hon arbetat som controller och varit starkt engagerad i införandet av Platzers nya beslutsstödsystem Hypergene. Saras fokus ligger framförallt inom ekonomisk analys, uppföljning och rapportering.

Diana Lim kommer närmast från Stratsys där hon har arbetat som kundansvarig konsult och projektledare med införande och utveckling av Stratsys beslutsstödsystem i kommuner och landsting. Diana har en Masterexamen från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet med inriktning organisation och management.

Julia Viklund har en bakgrund som konsult inom ekonomi och administration under sin studietid. Hon kommer närmast från BSN Medical, där hon arbetat i en tre-delad roll mellan ekonomi, HR och SAP support. I denna position ansvarade hon främst för betalningsflödet för hela BSN Nordics samtidigt som hon kontinuerligt arbetade med att förbättra interna processer inom både ekonomi och HR.

Vi hälsar våra nya kollegor varmt välkomna!

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk