Välkommen Beyond Budgeting

Sedan 15 år tillbaka samlas företag och organisationer från hela världen med en gemensam strävan att utforma planerings- och beslutsprocesser som går i takt med verkligheten. En verklighet som innebär allt större komplexitet, oförutsägbarhet och snabbrörlighet.  Från om med i år är Ekan Management officiell partner till Beyond Budgeting Institute (BBI). Under vintern bjuder vi därför in till informations-  och inspirationsträffar på plats i Göteborg och Stockholm.

Vid dessa träffar berättar vi mer om vad Beyond Budgeting handlar om, visar på framgångsexempel, och informerar om fördelarna och möjligheterna för dig att delta i nätverket. Antingen som individuell medlem eller genom ett företagsmedlemskap.

Informationsträffarna arrangeras på Ekan Managements kontor i Göteborg och Stockholm. Deltagande är kostnadsfritt och vi bjuder på dryck och tilltugg.

För dig som har frågor dessförinnan, eller inte har möjlighet att närvara, kontakta Knut Fahlén på 031-761 60 10 eller knut.fahlen@ekan.com.

Varmt välkommen med din anmälan!

BBRT