Nätverksträff om hur man förverkligar nyttan med CSRD

Det är dags att lämna greenwashing och istället förverkliga nyttan med CSRD!

Den 5 September bjuder vårt nätverk för Dynamisk styrning in till en öppen träff på A7 Strandvägen kl 17-19. Där kommer den som vill kunna träffa bland andra nätverkets facilitator Elisabeth Novotny, och andra konsulter på Ekan, liksom nyfikna och erfarna branschkollegor.

Vi är glada att kunna presentera detta tillfälles huvudtalare – Karl Orrling – som nyligen grundade Fairway Partners, en konsultbyrå med fokus på hållbarhet. Karl var tidigare CFO på StormGeo, ett världsledande företag inom Weather Intelligence och avancerad data science. Dessförinnan var han Regional Finance Director på Alfa Laval Nordic där han ansvarade för bl.a. business control och koncernrapportering. Karl brinner för hållbarhet både i sin roll på Fairway Partners såväl som privatperson och världsmedborgare.

Vi bjuder på något enklare att äta och dricka, meddela gärna matallergier/matpreferenser i samband med bokning.

Plats: 7A Strandvägen i Stockholm – En mötesplats som bjuder på härlig hemma-hos-känsla i en elegant och klassisk miljö.

Ungefärliga tider:

  • 16:30 Vi öppnar dörrarna
  • 17:00 Ekan och dagens talare Karl Orrling presenterar dagens ämne
  • Ca 17:45-19:00 frågor, diskussioner och mingel

ANMÄLAN 
Anmäl er senast den 23 augusti. Glöm inte att ange eventuella matallergier/preferenser. Ange även om ni har någon fråga ni gärna ser att vi tar upp – Vi vill väldigt gärna göra detta ytterst relevant för er som kommer dit.