Ekan Management på KOMMEK

Den 20-21 augusti är det dags för KOMMEK, landets ledande mötesplats för ekonomer och beslutsfattare inom kommuner, landsting och regioner. Ekan Management kommer att finnas på plats i monter F07. I vår monter får du möjlighet att diskutera utmaningar och möjligheter i offentliga sektorn. Vi hjälper dig och din organisation att skapa högre effektivitet i verksamheten och stöttar er i att nå era mål genom att Utmana, Involvera och Förverkliga.

Det gäller att vara rustad inför framtiden, något som innebär olika typer av förändring. Idag ska ekonomen vara analytiker, pedagog, utvecklare, förändringsagent och rådgivare – gärna samtidigt. Utan att tappa ekonomihantverket. Då är det viktigt att hitta rätt kompetensutveckling för att utveckla yrkesroll och kunnande i en krävande omgivning. Ett sätt att göra detta är genom utbildning. Ekan Management samarbetar bland annat med Föreningen Sveriges Kommunalekonomer  (Kef) i genomförandet av ett kompetensutvecklingsprogram riktat till ekonomer i kommun och landsting. Mer än 600 ekonomer har gått programmet och till hösten startar ytterligare omgångar.

Folktandvården, Västra Götalandsregionen, världens näst största tandvårdsorganisation, är ett gott exempel på en organisation som gått från ord till handling för att säkra en effektiv och ändamålsenlig verksamhet även i framtiden. Detta har gjorts genom ett långsiktigt och målinriktat utvecklingsarbete i samarbete med Ekan Management. Vill du höra mer om detta arbete ges möjligheten att delta i ett lunchseminarium i anslutning till KOMMEK den 21 augusti på temat ”Länken mellan utvecklingsarbete och resultat – Hur Folktandvården uppnår strategiska mål genom utvecklingsinriktad ledning”. Dessutom finns det möjlighet att prata med representanter från Folktandvården i vår monter.

Mer om detta och mycket annat delar vi gärna med oss av under två intensiva och inspirerande dagar.

Välkommen till monter F07!

Klicka här för att komma till programmet för KOMMEK.

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk