Ekan officiell representant för Beyond Budgeting i Sverige

Från och med augusti 2013 har managementkonsultbolaget Ekan fått förtroendet att utgöra Beyond Budgeting Institutes, BBI:s, officiella representant i Sverige. Samarbetet innebär också att Dag Larsson, VD för Ekan, ingår i nätverkets Core team med ansvar att utveckla och förvalta nätverkets samlade idéer, lösningar och erfarenheter.

Dag säger att ”Vi är mycket stolta över denna utmärkelse och ser det som ett kvitto på ett enträget arbete med att på internationell basis utveckla nya former för ledning och styrning som går i takt med nutidens utmaningar”.

Beyond Budgeting Round Table grundades 1998 av forskarna Robin Fraser och Jeremy Hope, som också har skrivit boken Beyond Budgeting® (2003). Den sammanhållande länken i nätverket utgörs av en gemensam önskan om att förändra medlemsföretagens ledningssystem för att bättre verka i dagens dynamiska affärsmiljö.

Med etableringen av Beyond Budgeting Institute skapas nya möjligheter genom att fler individer och organisationer kommer att kunna ta del av det internationella nätverkets idéer, lösningar och erfarenheter. Nyheterna omfattar bland annat individuella medlemskap och öppna konferenser
för icke medlemmar.

Vill du veta mer?

Kontakta Malin Wennebro

Malin.wennebro@ekan.com

031-761 60 12

 

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk