Erfaren ledare och inköpsspecialist till affärsområde Industri

Vi hälsar Niclas Hjerdin varmt välkommen till Ekan Management och affärsområde Industri. Niclas är en erfaren ledare med över 20 års erfarenhet i bagaget från olika befattningar inom inköp, organisationsutveckling och integration inom såväl svensk som internationell industri. Han drivs av att arbeta med situationsanpassad förändring och att hjälpa organisationer och medarbetare att bli mer värdeskapande, innovativa och samverkande.

Om sitt nya sammanhang säger Niclas:

Det känns både utvecklande och utmanande att få ingå i Ekan Managements kompetenta team och få vara med och utveckla organisationer, lösningar och arbetssätt för framtiden. I Ekan ser jag engagerade medarbetare med stor kompetens och en spännande blandning av arbetsområden och kunder som ger oss möjlighet att arbeta med både bredd och spetskompetens för att hjälpa våra kunder framåt. Med min erfarenhet och mina övertygelser hoppas jag kunna tillföra nya vyer, metoder och lösningar för hur en modern inköpsorganisation kan arbeta för att skapa mer värde i den miljö där de verkar. Det händer mycket nu och det gäller att våga tänka lite annorlunda för att kunna hantera alla snabba vändningar och samtidig se målet i ett större sammanhang!

Hans-Owe Sjöö, ansvarig för affärsområde Industri på Ekan Management, kommenterar förstärkningen:

Inköpsområdet är under stor omvandling utifrån fortsatt globalisering och digitalisering med krav på nya och mer flexibla samverkansformer inom och mellan organisationer. Vi är därför väldigt glada att kunna presentera vår senaste förstärkning Niclas Hjerdin som bär med sig en svårslagen kunskap och erfarenhet inom området. Vi hälsar Niclas varmt välkommen och ser fram emot en rad nya spännande uppdrag framöver!

För kontaktuppgifter till Niclas Hjerdin samt mer information om den moderna inköpsfunktionen följ länken: The Purchasing function of tomorrow.