Erfaren verksamhetsutvecklare förstärker Ekan Management

Ekan Management förstärker kompetensen i Stockholmsområdet genom rekryteringen av Helene Nuder, som kommer att ingå i affärsområde Fastighet. Helene har 25 års erfarenhet inom verksamhetsutveckling och kan titulera sig som certifierad projektledare, förändringsledare samt etablerare pm3. 

Helene kommer senast från PÅ AB som konsultchef inom förvaltningsstyrning och har gedigen erfarenhet av arbete med IT management och digitalisering inom fastighetssektorn.Helene är en erfaren projektledare med mångårig erfarenhet av process- och organisationsutveckling samt förändringsledning. I sin senaste roll som konsultchef har hon varit uppdragsledare för införande av förvaltningsstyrning hos både kommuner och organisationer, vilket även inneburit samverkan för ökad verksamhetsnytta av IT-stöd. 

Om sin nya arbetsplats och sammanhang säger Helene:

– Det är verkligen roligt att få komma in i det kompetenta nätverk av konsulter som finns på Ekan. Ekans löfte till sina kunder om att hjälpa till att skapa morgondagens framtid tillsammans med sin oberoende ställning som konsultföretag, ser jag som en stark plattform i Ekans kunduppdrag. Morgondagens organisationer arbetar hela tiden i förändring samtidigt som vi som människor behöver en stabilitet och ett sammanhang. I detta område har jag arbetat hela min karriär och Ekan är en god plattform för att få fortsätta och bidra med lösningar för en hållbar framtid. Tillsammans med nya kollegor ser jag mycket fram emot att få vara med och skapa förutsättningar för utveckling hos våra kunder. 

Christoffer Mathiasson, ansvarig för affärsområde Fastighet, välkomnar Helene och säger om det viktiga nytillskottet:

– Fastighetsmarknaden i Stockholm efterfrågar allt fler konsultuppdrag inom verksamhetsutveckling och digitalisering genomförda av oss, därför är Helenes kompetens mycket värdefull för våra kunder. Helens mångåriga erfarenhet kommer att stärka vårt erbjudande i Stockholm och vi hälsar henne varmt välkommen till oss på Ekan!

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk