Digital Transformation – vägen till långsiktig konkurrenskraft

Vad är digital transformation? Varför är det aktuellt för mig, det har ju gått bra såhär långt? 

Att digitalt transformera sin verksamhet är inte längre en möjlighet, utan snarare en förutsättning för verksamhetens självaste överlevnad. När omgivningen digitaliseras finns inte alternativet att vänta och se. Under tiden du funderar, hanterar kvalitetsproblem, långa ledtider eller bristande analyser går kunderna till dina konkurrenter. De är inte intresserade av att vänta när det finns andra alternativ på marknaden. Likt Darwins evolutionsteori handlar det om att anpassa sig eller tyna bort och dö.

Frågorna är många i ett rykande hett område som digital transformation. Den 24 oktober har Ekan Management glädjen att bjuda in Dig till en kväll i digitaliseringens anda. Vi kommer inleda kvällen med en föreläsning om Digital Transformation vilken berör de utmaningar som vår alltmer digitaliserade omvärld medför samt hur man som företag kan anpassa sig genom så kallat digital transformation och digitalisering.

Efter föreläsningen ges möjlighet att delta i en VR-turnering och fortsätta att mingla samt diskutera möjligheterna med Digital Transformation vidare med våra erfarna managementkonsulter.

När: 2019-10-24

Tid: Kl. 17:00-21:00, Föreläsning Digital Transformation ca 18:00-18:30

Vem: Alla som vill veta mer om vad vi på Ekan Management kan göra för ert företag

VarLasarettsgatan 6, 411 19 Göteborg (Ekan Managements kontor)

Övrigt: Ekan Management bjuder på pizza och dryck under kvällen.

Anmälan: Skicka en förfrågan till valfri konsult på Ekan Management via mail eller Linkedin.