Förstärkning inom beteendevetenskap och utvecklingsarbete

Ekan Management förstärker och breddar kompetensbasen genom rekryteringen av Gustaf Hilding till vårt Stockholmskontor och affärsområde Offentlig verksamhet. Gustaf är legitimerad psykolog och kommer närmast från Previa. Där har han arbetat som organisationskonsult inom nationellt team för organisation och ledarskap med kartläggning, analys och förändringsarbete av individ, grupp och organisation.

Gustaf har över 10 års erfarenhet från offentlig verksamhet, både i rollen som organisationskonsult genom uppdrag vid ett flertal statliga myndigheter, och som klinisk psykolog inom bland annat Stockholms läns landsting. Gustaf har även en bakgrund som yrkesofficer inom flygvapnet.

Om sin nya arbetsplats och sammanhang säger Gustaf:

– Ekan Management erbjuder en ovanlig kombination av spets och bredd för sina kunder. Jag är jätteglad över det mottagande jag fått av mina nya kollegor och mycket stolt över möjligheten att ytterligare bredda den redan utmärkta kompetensen som finns här.

Petter Spanne, ansvarig för affärsområde Offentlig verksamhet på Ekan Management, beskriver rekryteringen som ett strategiskt kompetenstillskott både till bolaget och till Stockholmskontoret. Petter säger vidare:

– Vi har idag en stor efterfrågan hos våra kunder på erfarna managementkonsulter som kan stödja ledningen och organisationen i viktiga förändringsprocesser. Behovet omfattar såväl utveckling av individ och grupp som projektledningsinsatser. Vi är övertygade om att Gustafs breda bakgrund kommer att ytterligare stärka erbjudandet till våra offentliga kunder. Vi hälsar Gustaf varmt välkommen till oss!

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk