Förstärkning inom förändringsledning och HR

Ekan Management fortsätter sin stadiga tillväxt och vi är denna gång mycket glada att välkomna Lena Helander till oss. Lena kommer närmast från Previa, där hon har arbetat som organisationskonsult med ledarutveckling, verksamhetsförbättringar och förändringsprocesser för individer, grupper och organisationer. Lena är personalvetare i grunden och ICF-certifierad coach. Hon har särskilt lång erfarenhet från offentlig sektor, där hon arbetat med såväl hälso- och sjukvård som statliga myndigheter och kommunal verksamhet.

Om sitt nästa steg i karriären säger Lena:

– Att få vara med på Ekans resa är en rolig och spännande utmaning. Jag möts av nya sorters samarbeten och ett mycket högt engagemang för och månande om våra kunder. Jag ser mycket fram emot att tillsammans med kompetenta kollegor infria våra löften om att Utmana, Involvera och Förverkliga.

Petter Spanne, Affärsområdesansvarig för Offentlig verksamhet på Ekan Management, beskriver rekryteringen som ett strategiskt kompetenstillskott för bolaget som helhet och allra särskilt till Ekans Stockholmskontor. Petter säger vidare:

– Vi har idag en stor efterfrågan hos våra kunder på erfarna managementkonsulter som kan stödja ledningen och organisationen i viktiga förändringsprocesser. Behovet av utveckling och effektivisering är mycket tydligt hos våra offentliga kunder, vilket vi märker bland annat genom frekventa förfrågningar inom Ekans många ramavtal. Offentlig verksamhet omfattar i de flesta fall personalintensiva verksamheter och här passar Lenas utbildningsbakgrund och erfarenheter särskilt bra för att kunna vägleda på ett för kunden tryggt sätt. Vi hälsar Lena varmt välkommen till oss!

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk