Industrigruppen växer

Under året har Ekan Management haft nöjet att välkomna ytterligare två konsulter till vårt Affärsområde Industri.

David Lundkvist är civilingenjör inom Industriell Ekonomi med examen från Linköpings Tekniska Högskola. David har erfarenhet av produktutveckling och start-ups samt har ett stort intresse för ny teknologi och framtidens lösningar. Denna blandning av erfarenhet och kompetens är vad våra industrikunder behöver just nu.

Maria Lundin har en masterexamen från Handelshögskolan i Göteborg inom ”Knowledge-based Entrepreneurship”. Med erfarenhet från bilindustrin och Kina samt ett brinnande intresse för verksamhets- och processutveckling så har hon en väldigt attraktiv profil för våra industrikunder.

Om nyrekryteringarna säger Hans-Owe Sjöö, Ansvarig för Affärsområde Industri på Ekan Management:

– Vi ser idag en stor efterfrågan hos våra industrikunder på verksamhetsutvecklare som kan ta tag i och genomföra de effektiviseringar som krävs för att kunna möta en ökad efterfrågan på produkter och tjänster. På motsvarande sätt så behövs nya krafter som kan medverka till att skapa nya affärsmodeller som bättre motsvarar nyheter inom maskin till maskin kommunikation, digitalisering och e-commerse. Vi hälsar David och Maria varmt välkomna och ser fram emot massor av spännande uppdrag framöver.

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk