Karin Rydén ny konsult inom digitalisering och projektledning på Ekan Management

Karin Rydén förstärker affärsområde Offentlig VerksamhetEkan Management som managementkonsult med fokus på digitalisering, projektledning av IT/verksamhetsutvecklingsprojekt samt organisations- och processutveckling. Karin har mångårig erfarenhet av projektledning och har lett både strategiska projekt och verksamhetsutveckling.

Karin kommer senast från Västra Götalandsregionen där hon arbetat som objektledare för ca 200 IT-system. Karin bidrar med erfarenhet inom förvaltning och utveckling av IT-system utifrån ett verksamhetsperspektiv, samt har genomfört analys kring upphandlingsförfarandet för IT-system. Karin har även kompetens från sin roll som Medicinteknisk ingenjör på Sahlgrenska Universitetssjukhuset där hon både tagit fram hållbarhetstekniska strategier samt ansvarat för samordning av serviceavtal och arbetat med kravställning av serviceavtal vid upphandling.

Själv säger Karin om sin nya roll:

– Det ska bli jättespännande att gå in i konsultrollen och bli en del av Ekans kompetenta team. Mitt helhetstänk och min erfarenhet från förvaltningssidan gör att jag hoppas att jag tillsammans med våra kunder kan utforma uppdragen så att det blir ett lyckat resultat för verksamheten.

Petter Spanne, affärsområdesansvarig för Offentlig Verksamhet på Ekan Management beskriver tillskottet som en värdefull del i att kunna förstärka och förverkliga vårt erbjudande ut mot kund. Vidare säger Petter:

– Digitalisering och utveckling av IT-stöd har varit aktuellt länge och vi ser efterfrågan öka kontinuerligt då utmaningar och möjligheter är mycket stora. Vi är därför väldigt glada att Karin börjar hos oss! Med sin erfarenhet inom digitalisering, i både offentlig och privat verksamhet, kommer hon förstärka Ekan Managements erbjudande inom området. Varmt välkommen Karin!”

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk