Knut Fahlén utsedd till ICMCI Academic Fellow

Knut Fahlén, managementkonsult på Ekan Management och författare till flera böcker om dynamisk ekonomi- och verksamhetsstyrning, har utsetts till ICMCI Academic Fellow av den internationella branschorganisationen för managementkonsulter, ICMCI. Denna prestigefyllda utmärkelse ges till personer i akademin för betydande bidrag till utvecklingen av managementkonsultprofessionen. Utmärkelsen ICMCI Academic Fellow har flera syften, så som att stärka relationen mellan praktiker och akademiker inom managementområdet, att gynna bidrag till ökad kunskap och kompetens hos managementkonsulter internationellt och att sätta fokus på forskningsbaserad utveckling av rollen som managementkonsult i stort. Utmärkelsen gäller över 5 år och sker officiellt vid en ceremoni i Bahamas i oktober, där även den avgörande motiveringen kommer att offentliggöras.

Knut är en av Ekan Managements mest anlitade föreläsare världen över på temat dynamisk styrning och arbetar till vardags med att hjälpa företag och organisationer till en dynamisk och agil styrmodell för att bättre hantera verklighetens föränderliga förutsättningar och möjligheter. Knut har en doktorsexamen i företagsekonomi från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet och är i dag verksam vid skolan på flera olika sätt.

Tidigare i år utsågs Knuts bok Dynamic Management Strategy som finalist till priset Book of the Year i kategorin Business: Management & Leadership. På Ekan Management är vi väldigt glada för Knuts skull och stolta över att ha en så uppmärksammad och efterfrågad kollega.

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk