Nätverk för dig i fastighetsbranschen

Sedan 2014 driver Ekan Management nätverket Challengers Network som riktas till morgondagens ledare i fastighetsbranschen. Målsättningen är att nätverket ska ge deltagarna möjligheten skapa nya kontaktytor, utbyta kunskaper och erfarenheter med branschkollegor samt diskutera frågor som det inte ges tid för i vardagen.

Nätverket riktar sig till personer som är drivande i utvecklingsfrågor och arbetar i nära anslutning till ledningsgruppen. Deltagarna representerarar också några av Västsveriges mest intressanta fastighetsbolag, såväl privata som offentligt ägda – både bostäder och lokaler.

Nätverksträffarna genomförs en gång per kvartal bestående av mingel, styrda diskussioner, gästföreläsare, övningar med gruppdiskussioner och studiebesök. I regel träffas vi på Ekans kontor, Lasarettsgatan 6 i Göteborg. Upplägg och diskussionsämnen är deltagarna med och bestämmer. Ämnen täcker hela bredden av fastighetsbolagets verksamhet – såsom styr- och uppföljningsmodeller, processledning, kundhantering och kundrelationer, information/kommunikation, IT-system, inköpshantering, mediaförbrukning med mera. Vi vill belysa alla de områden som är viktiga för en ledningsgrupp hos ett fastighetsförvaltande bolag.

Nätverkets medlemmar arbetar idag som enhetschef, verksamhetsutvecklare, verksamhetscontroller, kundservicechef, fastighetschef, drift- och servicechef eller marknadsansvarig.

Låter det intressant? Kontakta Anna Westberg, anna.westberg@ekan.com

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk