Rekrytering: Managementkonsult med inriktning samhällsbyggnad

Ekan Management söker nya medarbetare med erfarenhet från samhällsbyggnadssektorn, som vill verka i rollen som managementkonsult. Det innebär att utveckla, förändringsleda och coacha kring arbetsmetoder, ledarskap, styrning och ledning inom området samhällsbyggnad. Se annons på Linkedin.

Särskilt intressant är du som har minst 5 års erfarenhet från investeringsverksamheten inom samhällsbyggnadssektorn och som kan sätta samhällsbyggnadsverksamheten i ett helhetsperspektiv inom offentliga förvaltningar och bolag.

Ekans konsulter utmanar etablerade strukturer för styrning och ledning i syfte att hjälpa verksamheter att anpassa sig till en omvärld i allt snabbare förändring. Samverkan, digitalisering och dynamiska synsätt är återkommande i det mesta vi tar oss för. Det är så vi hjälper våra kunder att skapa morgondagens verklighet.

Ekan Management är ett oberoende managementkonsultbolag med över 30 års erfarenhet av nytänkande. Vi erbjuder efterfrågad expertis inom styrnings- och ledningsfrågor, verksamhetsutveckling och digitalisering till företag och offentliga kunder. Vi är ca 70 medarbetare och totalt 140 konsulter över hela landet med kontor i Göteborg och Stockholm.

Rekrytering sker löpande. Personlig lämplighet och referenser är avgörande vid vårt urval. Som medarbetare kommer din utgångspunkt vara vårt kontor i Göteborg i första hand.

Anmäl intresse genom att skicka ett personligt brev samt din CV (på svenska)

Frågor besvaras av Ann Palmér, Affärsområdesansvarig Samhällsutveckling samt Senior managementkonsult och expert inom samhällsbyggnad, eller Petra Lundgren, teamledare för Verksamhet- och Ekonomistyrning.

Även tips på intressanta personer är välkomna!