Rundabordsamtal Digitalt Inköp

Den 28 mars bjuder Ekan Management in till rundabordsamtal på tema Digitalt inköp och nyttan av digitala inköpsprocesser. Under rundabordssamtalet lyfter vi upp vilka delar av inköpsprocessen som lämpar sig för digitalisering och hur detta kan gå till. Vi belyser vilka standarder för digital handel som finns och hur de kan tillämpas i din organisation. Fokus i samtalet är kring vilka nyttor som finns som följd av digitala inköpsprocesser och på vilket sätt dessa kan realiseras i organisationen.

Vi kommer att översiktligt täcka både e-upphandling, e-handel och e-fakturering. Vi tar upp vägen mot digitalt inköp och diskuterar framgångsfaktorer och vanliga fallgropar. Alla deltagare får dokumentation och ett matnyttigt länk-bibliotek.

Som samtalsledare finns Ekans inköpsexperter Maria Lilja och Niclas Hjerdin.

Maria har sedan 2006 har arbetat med strategiskt inköpsarbete, offentlig upphandling, digitala inköpsprocesser (e-upphandling och e-handel) samt utveckling av inköpsverksamhet och inköpsorganisationer i ledande roller. Hon har bland annat haft uppdrag som projektledare för Stockholms stads breddinförande av e-handel samt arbetat som expert på digitalisering av inköp hos Upphandlingsmyndigheten.

Niclas har under 20 år haft befattningar inom inköp, organisationsutveckling och integration och har lång erfarenhet från både svensk och internationell industri. Han har arbetat med att leda och utveckla strategiska, operativa och globala inköpsorganisationer och även med implementation och anpassning av stödjande systemlösningar.

Varmt välkommen med din anmälan!

Tid: 28 mars, kl 8-10

Plats: Ekan Management, Styrmansgatan 2 i Stockholm

Anmälan: Via mail till margarita.stolarova@ekan.com

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk