Seminarium om den uppkopplade fastigheten

Den 6 maj är det dags för ett kostnadsfritt seminarium för att diskutera fastigheten i en uppkopplad värld. Vi tar avstamp i HSB Living Labs visionära tankar om hållbart boende. Tillsammans med akademin och fastighetsbranschen med intressenter ser vi fram emot ett givande och utvecklande samtal.

Eftermiddagen sträcker sig mellan 15:00 och 17:00 och avslutas med möjlighet till fortsatta diskussioner och kontaktknytande över lättare förtäring.

Eftermiddagens talare är följande:

  • Shea Hagy från HSB Living Lab talar om att tänka utanför de traditionella ramarna när det kommer till boende och styrning av fastigheter (presentation kommer att ske på engelska).
  • Christian Marx från Chalmers är forskare inom multi-sensorteknik och hur det kan användas inom styrning. Han är involverad i arbetet med de tusentals sensorer som registrerar allt som händer inne i HSB Living Lab (presentation kommer att ske på engelska).
  • Patrik Gunnarsson och Bo-Lennart Jonasson från Electrolux Professional Laundry har sedan tidigt 90 tal jobbat med frågor kring hur delar av fastigheten intelligent kan integreras och skyddas för att skapa en överskådlighet och ett stöd med basen i tvättstuganoch dess allmänna funktioner.
  • Dan Bergman från Göteborg Energi kommer att prata om den uppkopplade byggnaden och hur den kan passa in i energisystemet idag och framöver.
  • Rikard Olsson från Ekan Management lyfter de senaste trenderna inom styrning och ledning utifrån de nya möjligheterna.

Missa inte detta tillfälle – anmälan sker nedan. Välkommen!