Vi ses på Stratsysdagarna!

Ekan Management har över 30 års erfarenhet av utveckling och implementering av nya styr- och ledningsmodeller. Vi ställer ut på Stratsysdagarna 2018 för att berätta mer om hur vi hjälper våra kunder, offentliga såväl som privata, med att utveckla sin styrning och implementera IT-verktyg på rätt sätt. Eventet genomförs på Münchenbryggeriet i Stockholm 19-20 april. Se program.

Ekan Management – Erfarenhet och nytänkande

Rätt användning av IT-system för beslutsstöd och verksamhetsstyrning är ursprunget för Ekan Managements verksamhet. I över 30 år har Ekan Management hjälpt kunder inom offentlig såväl som privat sektor med utvecklingen av nya styr- och ledningsmodeller. Idag är vi internationellt drivande inom Management Innovation bland annat som representant för Beyond Budgeting Institute i Sverige.

De bästa idéerna är de som genomförs

Framgångsrik implementering av IT-system för beslutsstöd och verksamhetsstyrning bygger på förståelse för verktyget och dess användningsområde. Stödjer IT-systemen de styrmodeller och ledningsprocesser som finns i verksamheten, och förstår användarna hur verktygen ska användas?

I många fall finns en stor potential i att utveckla systemanvändningen utifrån analys av behoven. Det är också viktigt att kontinuerligt utmana och utveckla sin styrmodell och ledningsprocess och utvärdera om IT-verktyget  används som det är tänkt. Genom att reda ut och arbeta med dessa frågor uppnår verksamheter påtagliga och varaktiga förbättringar.

Våra managementkonsulter på plats ser fram emot massor av intressanta samtal om nutidens och morgondagens styr- och ledningsmodeller och hur företag och organisationer behöver utveckla såväl arbetssätt som IT-verktyg för att ta sig dit.

Väl mött den 19-20 april!

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk