Webinar med Gary Hamel om ”Humanocracy”

I samarbete med Beyond Budgeting Round Table (BBRT) bjuder Ekan Management in vänner och kunder till ett kostnadsfritt webinar med professor Gary Hamel den 17 augusti kl. 16-17.

Gary Hamel har bland annat rankats som ”#1 influential business thinker” av Wall Street Journal och beskrivs av Fortune som ”världens främste inom affärsstrategi”. Han kommer under webinaret dela med sig av sina och Michele Zaninis insikter från forskningen som också presenteras i deras nya bok, “Humanocracy: Creating Organizations as Amazing as the People Inside Them”.

I boken argumenterar Hamel och Zanini för att flytta fokus från organisationens byråkrati till något bättre som ger mer värde. De kommer under webinaret att ge praktiska exempel på hur man skapar organisationer som är lika inspirerande och geniala som människorna i dem.

Under webinaret beskrivs bland annat:

  • Varför dagens brist på engagemang på arbetsplatsen är ett resultat av hur människor styrs i sitt arbete;
  • Hur man plattar ut den organisatoriska hierarkin, fördelar inflytande och släpper fram det geniala i varje medarbetare;
  • Det stora problemet med för många chefer;
  • Hur organisationer som kämpar kan förbli motståndskraftiga i svåra tider;
  • Vad medarbetare och organisationer kan gör för att släppa den byråkratiska strukturen
Hamel och Zanini menar att övergången från byråkrati till ”Humanocracy” skulle spara enorma summor, frigöra innovationskraft och öka medarbetarnas emotionella och finansiella avkastning av deras arbete.
Vill du delta? Registrera dig genom att maila info@bbrt.org

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk