En dag som managementkonsult med Malin Wennebro

Chefstidningen kontaktade oss på Ekan Management för att de ville ge sina läsare en inblick i hur en managementkonsult arbetar och resonerar en vanlig dag på jobbet. Yrket innebär att vi arbetar intimt ihop med våra kunder och det är inte alltid lätt att ta med sig utomstående ut i uppdrag. Men vår kund HSB gav grönt ljus och Ekans uppdragsledare Malin Wennebro fick bli huvudperson i några timmar.

För oss på Ekan är det viktigt att värna om yrkesrollen eftersom vi ser vilket stort värde vårt och kundernas arbete ger till kundernas verksamhet och till samhället i stort. I det syftet vill vi även lyfta fram det viktiga arbete som branschorganisationen Sveriges Managementkonsulter (SAMC) gör för att stärka professionalismen och kvalitetssäkringen inom branschen. Ingen har mer att vinna på det än kunderna och vi som vill leverera högkvalitativa och oberoende managementkonsulttjänster.

Artikeln blev en del i ett reportage som speglar rollen som managementkonsult ur olika perspektiv. Mycket läsvärt, tycker vi!

Tack till Chefstidningen för tillåtelse att dela reportaget!

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk