Johan Rohdin förstärker som konsult inom Strategi & Styrning

Efter sommaren har vi haft förmånen att välkomna Johan Rohdin till Ekan Management. Johan kommer närmast från en roll som affärscontroller på det franskägda partihandelsföretaget BIC och har mångårig erfarenhet som controller inom en rad olika branscher så som fastighet, utbildning och medtech.

Johan, om sin nya roll:

”Det känns verkligen spännande och inspirerande att ha blivit en del av Ekans kompetenta nätverk av konsulter. Dagens klimat på marknaden är mer snabbrörlig än någonsin och det gäller att våga tänka lite annorlunda i organisationer för att kunna hantera alla snabba vändningar. Med min erfarenhet och mina övertygelser hoppas jag kunna tillföra nya metoder av dynamiska processer som skiljer sig från de traditionella för att kunna hjälpa våra kunder framåt i utvecklingen.”

Malin Wennebro, Affärsområdesansvarig för Strategi och Styrning på Ekan Management kommenterar tillskottet:

”Vi är väldigt glada att välkomna Johan till oss. Han bär med sig värdefull erfarenhet och kompetens inom utveckling av budget/prognos, uppföljning och analys, vilket det finns en stor efterfrågan på hos våra kunder idag. Vi ser med Johans hjälp fram emot att hjälpa ännu fler med att förverkliga morgondagens former för styrning och ledning med stöd av moderna systemstöd och BI-lösningar. Vi hälsar Johan varmt välkommen!”

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk