Rekrytering: Senior managementkonsult HR, Organisation och Ledarskap

Ekan Management växer och har behov av fler seniora managementkonsulter med erfarenhet av uppdrag som syftar till att utveckla verksamheter med avseende på HR, organisation, ledarskap och medarbetarskap.

Ekan Management är ett medarbetarägt managementkonsultbolag med kontor i Stockholm och Göteborg. Vi kombinerar erfarenhet och visdom efter 40 år i branschen, med nytänkande och idérikedom. Medelåldern på Ekan är ca 40 år, och just nu är ca 50/50 kvinnor/män. Vi anser att karaktär och kompetens är viktigare än allt annat. Vår framgång bygger på modet att utmana status quo, vår förmåga att involvera människor och kraften att förverkliga morgondagens verklighet. För detta krävs mångfald, drivkraft och stor nyfikenhet. Om du är ansvarstagande och har en stark inre drivkraft erbjuder vi en dynamisk arbetsmiljö där du får stort utrymme att förverkliga dina idéer. Vi tror inte att det går att forma kundernas morgondag om vi inte samtidigt har möjlighet att skapa vår egen.

Din framtida roll

Ekan Management växer och har behov av fler drivna medarbetare. Vi har en ökad efterfrågan på att hjälpa våra kunder att utveckla organisation., ledarskap och medarbetarskap. Våra uppdrag inom detta område handlar om att bidra till att skapa goda förutsättningar för ledare och medarbetare att arbeta mot verksamhetens uppdrag och mål. Att skapa morgondagens verklighet. I din roll kommer du både leverera i uppdrag och bidra i införsäljning och etablering av nya uppdrag. Dina främsta arbetsuppgifter som konsult innebär att arbeta med:

 • Vara uppdragsansvarig och expert i uppdrag inom området, exempelvis;
  • Chef och ledarstöd – Ledningsgruppsutveckling, chefscoaching och -handledning, individuellt och i grupp
  • Organisationsutveckling (ledarskap, struktur, kultur, samverkan etc.)
  • Framtagande och genomförande av ledarskapsprogram och utbildningsinsatser
  • Utveckling av HR-funktioner och -processer (strategiskt chefsstöd, kompetensförsörjning etc.)
 • Bidra i vårt arbete att forma och skapa nya uppdrag utifrån förfrågningar på våra ramavtal inom offentlig sektor,
 • Bidra till kontinuerlig utveckling inom vårt kompetensteam Organisation & Ledarskap

Den vi söker

Du som är intresserad av den här tjänsten har en högskoleexamen inom psykologi, beteendevetenskap, management eller motsvarande. Du har arbetat minst 10 år som konsult eller i motsvarande uppdrag i linjen. Det är en fördel om du har erfarenhet av uppdrag i offentligt ägda verksamheter, stat, region eller kommun. I ditt arbete som konsult, eller motsvarande linjeroll, har du byggt upp ett nätverk med relevanta kontakter.

Som person tror vi att du är strukturerad och självgående, finner dig lätt i nya sammanhang, är nyfiken och intresserad av verksamheter och deras organisation. Vi letar efter dig som är ”ödmjukt kaxig” – trygg i dig själv, men aldrig på andras bekostnad. Din inre drivkraft är viktig eftersom konsultrollen på Ekan kombinerar stora mått av både frihet och ansvar. Då du till stor del kommer att arbeta i våra kunders verksamhet tror vi att du trivs med en föränderlig miljö, är social och flexibel. Ekan erbjuder det mindre företagets personliga kultur, och det växande företagets drivkraft, där varje medarbetare utgör en betydande del av helheten.

Välkommen med din ansökan!

Uppfyller du beskrivningen för denna roll och tycker att tjänsten låter som något för dig? Skicka in både personligt brev och CV på svenska i din ansökan till Christian Maloney, christian.maloney@ekan.com. För mer information om Ekan Management, vänligen besök www.ekan.com.

Tjänsten är en heltidsanställning med omgående start och företrädesvis med placering i Stockholm. Även Göteborg kan vara aktuellt. Beroende på uppdragens art kan det förekomma resor i tjänsten.

Vi tillämpar ett löpande urval och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.