Erfaren affärsutvecklare förstärker Ekan Management

Hans-Owe Sjöö tog i september steget vidare och fortsätter sin karriär som managementkonsult på Ekan Management. Han kommer närmast från CGI där han haft roller som konsultchef och seniorkonsult inom verksamhetsutveckling. Hans-Owe har lång erfarenhet inom bl.a. byggbranschen och fordonsindustrin såväl från ledande positioner som affärsutvecklare.

Om sitt nya karriärsteg säger Hans-Owe:

– Att få jobba i rollen som rådgivare och projektledare i olika förändringsprojekt är något jag ser mycket fram emot. Jag drivs av att arbete med förändring i alla former, såväl med strategier och mål som med samverkan av globala trender och lokala drivkrafter. Ekan är en verksamhet med lång tradition där kunderna erbjuds en bred bas av erfarenhet i levererade uppdrag. Det känns helt rätt att få vara en del av en intressant och spännande miljö där det finns många likasinnade som brinner för verksamhetsutveckling i olika former.

Dag Larsson, VD för Ekan, kommenterar:

–  Rekryteringen av Hans-Owe innebär en mycket positiv förstärkning till Ekan Management. Han bär med sig en gedigen kompetens och erfarenhet inom affärs- och verksamhetsutveckling som  efterfrågas av många av våra kunder idag. Vi är mycket glada över att Hans-Owe har valt att
fortsätta sin karriär hos oss och hälsar honom varmt välkommen.

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk