Förstärkning inom coachning och handledning

Vi hälsar Ulrika Antonsson varmt välkommen som managementkonsult och coach till Ekans Stockholmskontor. Ulrika arbetar sedan några år som associerad konsult till Ekan Management och är en mycket uppskattad coach, handledare och förändringsledare. Utöver dessa roller får hon nu även ansvar för att utveckla och kvalitetssäkra vårt coach- och handledarkoncept som vi erbjuder våra kunder.

Ulrika, som är utbildad kommunikatör och ICF certifierad coach, har en bakgrund inom stora internationella bolag som projektledare, lednings- och internkommunikatör. Hon har under sin tid på Ekan Management arbetat främst inom hälso- och sjukvård, kommunal och offentlig verksamhet samt med företag inom bygg/transport och telekom.

Evelina Kambre Öberg, ansvarig för region Stockholm säger att:

– Ulrika är ett mycket uppskattat tillskott till Ekan Management. Anställningen är en viktig del i vår strategiska satsning på chef-, ledar- och medarbetarutveckling som möjliggörs av de ramavtal som vi slutit med viktiga aktörer så som Kammarkollegiet och Stockholms läns landsting.

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk