Juniora konsulter söks till Ekans satsning i Stockholm

Ekan Management växer i Stockholm och vi letar efter medarbetare i början av sin karriär och som vill bidra till vår tillväxt. I dagsläget är vi ca 15 konsulter på vårt Stockholmskontor som utvecklar uppdrag och håller ihop vår kompetenshub. Nu söker vi dig som trivs i en entreprenöriell miljö och som vill vara en del av vår spännande tillväxtresa på Stockholmsmarknaden.

Om du är ansvarstagande och har en stark inre drivkraft erbjuder vi en dynamisk arbetsmiljö där du får stort utrymme att förverkliga dina idéer. Vi tror inte att det går att forma kundernas morgondag om vi inte samtidigt har möjlighet att skapa vår egen. I din roll som konsult kommer du framför allt att bidra till förbättring hos våra kunder, men även delta i säljarbete och utveckla Ekan som bolag. Dina uppdrag kommer att inkludera såväl övergripande strategiska frågor som konkret förbättringsarbete ute i kundernas verksamhet.

Som junior konsult på Ekan ingår du i Ekans Talangpool, där vi ger utrymme för nya medarbetare att utveckla den bredd av förmågor som managementkonsultrollen omfattar. Syftet med Talangpoolen är att ge särskild vägledning, coaching och uppföljning av konsulter som är i inledningen av sin karriär.

Therese Särnholm inledde sin karriär på Ekan och kom direkt från utbildningen Management av Tillväxt på Handelshögskolan i Göteborg:

Jag uppskattar verkligen möjligheten att få starta min karriär i en grupp där det är så självklart att vara prestigelös och generös med sina erfarenheter 

Adam Backman är civilingenjör från Blekinge Tekniska Högskola och kom till Ekan för cirka 1 år sedan efter att ha arbetat med produktutveckling och säljprojekt inom industrin:

En av de saker som jag verkligen uppskattar med Ekan är våra många kompetenskluster där vi delar med oss av våra erfarenheter. Det är en fantastisk möjlighet för mig som är ny i konsultbranschen att lära mig av mer seniora konsulter, samtidigt som jag får möjlighet att utmana deras tankesätt.

Är du intresserad av att veta mer om hur det är att arbeta på Ekan Management? Kontakta Anna Segerberg, Teamledare Ekans Talangpool.

Psst! Följ Ekan på Insta och Linkedin för en inblick i hur det är att vara en del av vårt team.