Distansutbildning för att lyckas med digitala möten

Grundläggande kunskap om organisationens kommunikationsverktyg ökar chansen för medarbetarna att lyckas samarbeta och genomföra sina möten på bästa möjliga och mest effektiva sätt.

Omställningen från att ses fysiskt varje dag till att arbeta på distans har för många skett snabbt och för vissa till och med över en natt. För en del medarbetare är det friktionsfritt att gå över till digitala möten medan det för andra innebär ett helt nytt sätt att arbeta som kan upplevas krångligt.

Det är mycket som spelar in för att man skall lyckas med digitala möten och som användare är det inte alltid helt enkelt att förstå hur man skall göra. Det kan handla om svårigheter med att starta igång verktyget, bjuda in till möten, dela filer eller ändra ljudinställningar. Dessutom har man inte alltid möjlighet att tolka en diskussion utifrån kroppsspråk och ögonkontakt på samma sätt som man är van vid.

Ekan Management erbjuder en 2-4 timmar lång digital utbildning, anpassad till er verksamhet, där ni får lära er mer om kommunikationsverktygen Skype och/eller Teams och hur ni på bästa sätt kan genomföra era digitala möten. Utbildningen kommer att innefatta grundläggande information om verktygen samt tips på hur era medarbetare kan arbeta och kommunicera effektivt tillsammans. Utbildningen sker på distans och varvar kortare teoretiska genomgångar med interaktiva moment samt frågor och diskussioner.

Utbildningen kan levereras omgående och anpassas efter era önskemål.

För bokning och information, kontakta Karin Arnholm på karin.arnholm@ekan.com eller
070-622 61 72

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk