Förstärkning inom Ekonomi och BI

Det är med stor glädje som vi förstärkt vårt Stockholmsteam genom rekrytering av Minni Raij. Minni har över 25 års erfarenhet inom ekonomi- och verksamhetsstyrning, varav 15 av de åren som konsult. Hon har en bred erfarenhet från olika branscher och verksamheter inom ekonomiområdet, både inom privat och offentlig sektor.

Evelina Kambre Öberg, Ansvarig för Region Stockholm, säger att ”Minni har en väldigt stark kombination av kompetenser med stor efterfrågan hos våra kunder idag. Dels bär hon med sig en gedigen erfarenhet av upphandling och implementering av systemlösningar för beslutsstöd och verksamhetsstyrning, och dessutom har hon en bred kompetens och erfarenhet inom ekonomiadministration där hon både har haft personalansvar och agerat projektledare. Det gör Minni till en eftertraktad konsult när det gäller att leda i förändring och skapa konkreta resultat”.

Om sitt nya sammanhang säger Minni:

” Jag valde att söka mig till Ekan för att det ett konsultbolag med en personlig prägel och ett tydligt budskap. Jag är redan idag engagerad i Ekan-uppdrag på Com Hem och IL Recycling och ser fram emot att arbeta tillsammans med andra duktiga konsulter från Ekan. På så sätt bidrar vi tillsammans till utvecklingsmöjligheter för våra kunder.”

Minni älskar att träna och är gärna ute i naturen på olika sportaktiviteter. Hon har ett SM-guld i byrålådan från en lång karriär som slalomåkare. Det var genom sporten som hon hittade sitt driv och applicerar många av de metoder som hon lärt sig under sin tävlingskarriär inom de områden som hon är verksam i idag.

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk