Verksamhetsstyrning 2.0

Den 20 november samlas drygt 200 personer till den årliga konferensen Verksamhetsstyrning 2.0. På talarlistan finns bland annat Hans Oscarsson, CFO på Volvo Cars, och Joakim Hugosson, ekonomichef på ett av Sveriges största fastighetsbolag, Akademiska Hus.

Hans Oscarsson talar under rubriken Verksamhetsstyrning jorden runt med Volvo Cars och kommer att ge sin syn på verksamhetsstyrning som fungerar i verkligheten. Med sig i bagaget har han svårslagna erfarenheter från Volvo Cars resa som svenskägt bolag, vidare till amerikansk ledning, och nu hela vägen till Kina.

Vilken roll ska ekonomi- och controllerfunktionen spela framöver? En fråga som ligger högt upp på agendan hos de flesta CFOs idag. Joakim Hugosson (på bilden) talar med stor övertygelse och engagemang om det värde som skapas när ekonomi- och controllerfunktionen blir en efterfrågad partner till företagets affärsledning.

För den som vill fördjupa sig ytterligare i ekonomifunktionens roll finns möjlighet genom ett av konferensens rundabordssamtal under rubriken Den visionära ekonomifunktionen. Samtalsledare är Malin Wennebro från Ekan Management som bär med sig erfarenheter från bland annat Akademiska Hus utvecklingsarbete.

För mer information och anmälan se Verksamhetsstyrning 2.0

Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk